上海卧凤亭男士养生 Tag Archive

iqhzblnxc

YT House / rear studio + AHO design studio

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/908984/yt-house-rear-studio-plus-aho-design-studio Clipboard Manufacturers: Dulux, Toto Constructor:Pham Thang, Pham NhonSite Area:650 m2Design Team:Nguyen Hoang Xuan, Lu Nguyen Y Xuan, Nguyen Anh VietCountry:VietnamMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Quang DamRecommended ProductsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridMetallicsTECU®Copper Surface – Classic CoatedRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks ArchitectText description provided by the architects. YT house is located in a small village on a relatively flat plains northwest of Daklak, an area bordering on Cambodian territory, the architecture here is mixed by many different regions as most of the migrants here do the new-economy. We propose a horizontal roof stretches along the land, which forms the under-roof area for the functions of the house.Save this picture!© Quang DamSave this picture!Exploded AxonometrySave this picture!© Quang DamWith the basic structure to ensure the construction technique and shorten the construction time, the steel structural support system plays the role of supporting the roof, “the roof seems like floating in a natural context”.Save this picture!© Quang DamImplanted under the roof two private function blocks at two gables, one side is kitchen and toilet, the other side is two bedrooms. These two functional blocks work as the double walls combined with the floor, the roof and the sliding doors form the common space at the center of the house.Save this picture!© Quang DamThe formation of common space at the center of the house acts as a multi-dimensional connection space, on one hand, it connects two main functional blocks, on the other hand, it connects the external and internal spaces. “natural flowing through the house”. Private spaces are stretched beyond the boundary of the roof, framing a part of the landscape to regulate the microclimate and enhance the homeowner experience.Save this picture!The slot bright on the top of the roof spread along from the northwest to the southeast, work as a light curtain, it forms the conventional space for the dining room and living room, this space will be changed by the sun manifestation system of the day and seasons of the year. We want to create the house as a means of connecting people and nature.Save this picture!© Quang DamProject gallerySee allShow lessTraditional Kominka Renovation in Jonan / Takashi Okuno & AssociatesSelected ProjectsEast Bund Footbridge / Atelier Archmixing + YeArch StudioSelected Projects Share Vietnam Projects YT House / rear studio + AHO design studioSave this projectSaveYT House / rear studio + AHO design studio “COPY” Save this picture!© Quang Dam+ 33Curated by María Francisca González Share “COPY” CopyHouses•Vietnam Ho Quoc Dan, Le Hoang Hieu Year:  Lead Architects: Photographs:  Quang Dam Manufacturers Brands with products used in this architecture project Photographs Area:  150 m² Year Completion year of this architecture project ArchDaily 2018 Architects: AHO design studio, rear studio Area Area of this architecture project Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/908984/yt-house-rear-studio-plus-aho-design-studio Clipboard YT House / rear studio + AHO design studio CopyAbout this officerear studioOfficeFollowAHO design studioOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesVietnamPublished on January 08, 2019Cite: “YT House / rear studio + AHO design studio” 07 Jan 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceGlass3MSun Control Window Film in MarkthalBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsCabinetsFlorenseCabinet – FloAirWood Boards / HPL PanelsBruagStair Railing – CELLON®LightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenBathroom AccessoriesBradley Corporation USAHigh Speed Hand Dryers – Aerix+BoardsForestOneLaminate – EGGER laminatesAcousticSchöckStaircase Insulation – Tronsole®Metal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelWall / Ceiling LightsA-LightAccolade Wall Light at River Dental OfficeBricksStröherClinker Brick Slips – StiltreuMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?越南YT住宅 / rear studio + AHO design studio是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Read More

vnccmcwya

Retiree says it’s time for others to enjoy all this Burleigh gem offers

first_img23 Hill Ave, Burleigh Heads.More from news02:37International architect Desmond Brooks selling luxury beach villa18 hours ago02:37Gold Coast property: Sovereign Islands mega mansion hits market with $16m price tag2 days ago Retired Ipswich orthopaedic surgeon Dr Ron Tilbury (pictured) and his wife Sandra and preparing to farewell the family’s holiday house.They bought the property, which currently comprises two self-contained, income-producing flats, in 1992.“It’s been the best beach holiday house for my family for more than 25 years,” Dr Tilbury said.“It’s been a happy house and we have loved having a base at Burleigh but the time is right now to downsize and let someone else enjoy the standout location.”Both units are separately metered for power and the property has redevelopment potential to three storeys. 23 Hill Ave, Burleigh is set to go to auction on April 7.THE Tilbury family have been holidaying in Burleigh Heads for almost 100 years.“My father used catch the train to Mudgeeraba and then a horse and dray to Burleigh,” Ron Tilbury said.The retired Ipswich orthopaedic surgeon and his wife Sandra are preparing to farewell the family’s holiday house at 23 Hill Ave. Burleigh Beach 1932 Picture: Suppliedcenter_img 23 Hill Ave, Burleigh Heads. Burleigh Beach in the 1930s. Picture: SuppliedRay White Mermaid Beach agent Troy Dowker is taking the property to auction on April 7. “A buyer could retain and use the existing residence or redevelop with luxury boutique apartments, villas or their desired home of choice,” he said.“The large land holding is very attractive to developers with the current zoning that could see three levels built above street level.”last_img read more

Read More